ОСТАННІ НОВИНИ

270 метрів вулиці Данила Апостола відремонтують за 14,5 млн грн

Наталя Дуляба

|

У середу, 13 листопада, стартує капітальний ремонт вулиці Данила Апостола, що на Білогорщі. На ремонт ділянки довжиною 270 м витратять 14,5 мільйона гривень. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі міськради Львова.

 

Почати капремонт вул. Данила Апостола у мерії планували наприкінці жовтня, втім він відтермінувався фактично до середини листопада.

Вже завтра, 13 листопада, на вул. Данила Апостола мають розпочатись роботи, їх виконуватиме ТзОВ «НВК Шляхбуд», яке перемогло у тендері.

Загалом на вул. Данила Апостола збираються відремонтувати ділянку довжиною 270 м. Цей ремонт бюджету Львова обійдеться у 14,5 мільйона гривень.

«Тендер ми пройшли, договір з переможцем укладено, дозвіл на початок робіт отримали. Проєкт передбачає заміну дорожнього покриття, облаштування тротуарів, заміну усіх інженерних мереж, облаштування освітлення», – розповіли в ЛКП «Львівавтодор».

Зазначимо, що вул. Данила Апостола є бічною від вул. Курмановича, яку почали ремонтувати у середині жовтня. Тут на ділянці від вул. Данила Апостола до вул. П’ясецького, яка має близько 1 км у довжину, зараз влаштовують перший шар асфальту. Загальна вартість цього ремонту становить 71,5 мільйона гривень. Завершити всі роботи мають вже у 2020-му. Після капремонту вул. Курмановича запустять новий автобусний маршрут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *