ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові домашній насильник травмував поліцейського, який приїхав на виклик

Вероніка Рой

|

У Львові чоловік, котрий вчинив насильство щодо своєї дружини, напав на офіцера мобільної групи з реагування на факти вчинення домашнього насильства, котра прибула на виклик. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Згідно із повідомленням, 18 грудня близько опівночі на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про вчинення домашнього насильства у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Бортнянського у Львові. На місце події негайно виїхала мобільна група з реагування на факти вчинення домашнього насильства поліції Львівщини.

Як встановили поліцейські, 27-річний мешканець, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння, вчинив насильство щодо своєї дружини. Чоловік поводився агресивно, на зауваження правоохоронців не реагував та наніс капітану поліції удар ногою. В подальшому медики діагностували у правоохоронця перелом гомілки.

За фактом слідчі Залізничного відділу поліції відкрили кримінальне провадження – погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на термін до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

До слова, 28 листопада у Львові розпочали роботу дві мобільні групи поліції з протидії домашньому насильству.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *