ОСТАННІ НОВИНИ

Україна підписала угоду про безвіз з Маршалловими островами

Ольга Денисяка

|

Вчора, 27 листопада, у посольстві України в США підписали Угоду про спрощення візового режиму між Україною та Маршалловими островами. Про це повідомляє пресслужба Посольства України в США, передає Львівський портал.

 

Відповідний документ підписали Тимчасовий повірений у справах України в США Андрій Яневський та Посол Маршаллових островів в США Джеральд Закіос.

Маршаллові острови – це держава, яка знаходиться посередині самісінького Тихого океану між Гаваями та Філіппінами і перебуває в асоціації зі Сполученими Штатами Америки.

Відтепер, українцям достатньо мати дійсний український закордонний паспорт, щоб абсолютно вільно без віз протягом 180 днів (за умови, якщо одне перебування не буде перевищувати 90 днів підряд) з моменту в’їзду знаходитись на території Маршаллових островів. Угода набере чинності після виконання сторонами внутрішньодержавних процедур.

Безвізовий режим із Європейським Союзом діє в Україні вже більше двох років – з 11 червня 2017 року. Станом на травень цього року безвізом скористались уже більше двох мільйонів українців.

Як повідомляв Львівський портал, одна з останніх країн, яка підписала з Україною угоду щодо безвізу, була Монголія.

Фото: Посольство України в США

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *