ОСТАННІ НОВИНИ

Авіакомпанія SkyUp планує відкрити чотири нові рейси зі Львова

Вероніка Рой

|

Авіакомпанія SkyUp Airlines у літньому сезоні 2020 року почне виконувати чотири нові рейси зі Львова. Про це під час туристичного форуму Win with the Lion, який проходить у Львові, повідомив гендиректор SkyUp Airlines Євген Хайнацький, передає пресслужба аеропорту «Львів».

 

Він зазначив, що в літньому сезоні планується відкриття рейсів зі Львова в Іракліон (Греці), Батумі (Грузія), Бургас (Болгарія) і Барселону (Іспанія). Точних дат відкриття рейсів наразі немає.

За словами Хайнацького, таке збільшення кількості рейсів можливе через гнучку та виважену політику компанії та залучення нових літаків. А їх до кінця цього року у флоті авіакомпанії стане вже 10, протягом наступного року флот поповниться ще 4 повітряними суднами. Серед них два Боїнги Макс 8, які авіакомпанія замовила на заводі виробника.

Гендиректор SkyUp Airlines Євгеній Хайнацький  також додав, що дуже задоволений співпрацею з аеропортом «Львів». Адже, не дивлячись на короткий період виконання рейсів зі Львова, вони мають дуже добре завантаження і виправдовують їхнє відкриття.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp почала виконання регулярних рейсів з аеропорту «Львів» 17 жовтня, відразу відкривши три напрямки: Київ (Бориспіль), Харків та Прагу. Перший рейс у Шарджу було здійснено 26 жовтня. Днем раніше авіакомпанія почала базування свого літака на львівському летовищі. А 9 листопада відбулося урочисте відкриття рейс у Париж (Бове). Також 25 листопада авіакомпанія SkyUp запустила рейси зі Львова до Тель-Авіва (Ізраїль).

Довідка

SkyUp Airlines — національний український авіаперевізник, лоукост, який розпочав свої польоти 21 травня 2018 року. Базується SkyUp в аеропорту «Бориспіль». Основні напрямки — Близький Схід, Північна Африка, Східна та Південна Європа.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *