ОСТАННІ НОВИНИ

SkyUp відкрила новий авіарейс зі Львова в Шарджу

Соломія Головіна

|

Авіакомпанія SkyUp Airlines вчора, 26 жовтня, відкрила новий рейс зі Львова в Шарджу (Об’єднані Арабські Емірати). Про це повідомляє Facebook-сторінка львівського аеропорту.

 

Як зазначається, вчора відбулося відкриття нового напрямку для аеропорту «Львів» – у Шарджу. Невдовзі SkyUp також розпочне виконання польотів з аеропорту «Львів» у Париж (Бове) і Тель-Авів.

«Рейс у Шарджу став знаковим для аеропорту, адже значно розширяє географію роботи львівського летовища, а також відкриває експансію у новий, дуже цікавий для наших пасажирів та перспективний регіон. Про інтерес до рейсу вже свідчить пасажиропотік – сьогодні на виліт зі Львова було максимальне заповнення – 189 пасажирів», – наголосили вчора у пресслужбі летовища.

Літак, як годиться, зустріли водяною аркою, а група споттерів влаштувала для літака та членів екіпажу теплий прийом та яскраву фотосесію.

Ще однією хорошою подією для львівського аеропорту став початок базування літака перевізника на летовищі.

Генеральний директор львівського аеропорту Тетяна Романовська також відзначила, що рішення авіакомпаній про базування літаків є добрим знаком для стабільного постійного росту авіаперевезень:

«В авіаційній сфері одним з ключових показників розвитку аеропортів є розташування в ньому базової авіакомпанії. Ці перевізники в подальшому розвивають тут транзитний вузол, іншими словами хаб, а не лише приймають розворотні рейси з інших базових аеропортів. Тож ми дуже раді, що авіакомпанія SkyUp прийняла рішення відразу після початку співпраці вивести її на якісно вищий рівень. Очікуємо від них ще одного базового літака на весну наступного року, а також нових напрямків та збільшення кількості рейсів».

Довідка

Компанія SkyUp Airlines заснована в червні 2017 року і почала працювати з травня 2018 року. Флот налічує 9 повітряних суден. До кінця 2019 компанія планує розширити його до 10 літаків.
На даний момент SkyUp має близько 50 маршрутів (регулярних та чартерних). Станом на 1 жовтня 2019 авіакомпанія перевезла 1 567 478 пасажирів з початку виконання польотної програми. Авіакомпанія активно розвиває авіасполучення в середині країни. Відкрили рейси: Київ – Одеса, Харків – Одеса, Київ – Запоріжжя, Київ – Львів, Київ – Харків, Харків – Львів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *