ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть на слухання щодо підвищення вартості проїзду у громадському транспорті

Андрій Котенський

|

Львів’ян запрошують на громадські слухання щодо підвищення вартості проїзду у міських маршрутках та електротранспорті Львова. Ціну проїзду в автобусах хочуть підняти до 8-ми гривень, а у електротранспорті до 6-ти, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Підняття вартості проїзду у маршрутках Львова до 8-ми гривень обговорюватимуть у понеділок, 25 листопада 2019 року. Захід з ініціативи мешканців відбуватиметься у актовому залі Личаківської районної адміністрації (за адресою: м. Львів, вул. К. Левицького, 67). Початок громадського слухання о 18.30.

Встановлення нових тарифів на перевезення пасажирів у міському електричному транспорті обговорюватимуть у середу, 27 листопада 2019 року. Захід також відбуватиметься у актовому залі Личаківської районної адміністрації (за адресою: м. Львів, вул. К. Левицького, 67). Початок слухання о 18.30.

Реєстрація учасників громадського слухання проводиться впродовж години до початку слухань і на підставі документа, який посвідчує особу та дає можливість перевірити місце проживання людини.

Нагадаємо, востаннє ціни на проїзд у маршрутках Львова зросли у лютому 2019 року. Тоді тариф підняли до 7 гривень, а вартість проїзду в трамваях і тролейбусах у Львові підняли навесні 2018 року. Тоді тариф зріс із 3 до 5 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *