ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові встановили перші делініатори

Анастасія Мельник

|

У Львові на площі Двірцевій встановили перші гнучкі делініатори у місті. Про це на своїй Facebbok-сторінці повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрій Білий.

 

«Доведено сотнями штрафів, що українця від порушення ПДР не спиняє ані знак, ані штраф.

Тому поставили делініатори, щоб дві смуги використовувались для руху та для висадки/посадки пасажирів, а не для паркування автомобілів», – йдеться у повідомленні.

Андрій Білий зазначив, що делініатори встановила підрядна компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня цього року і триватиме близько двох років, тобто до весни 2021 року.

У  тендері на реконструкцію площі перемогла компанія «Онур», яка запропонувала провести всі роботи за найменшу ціну – 165,5 млн грн.

За ці кошти на площі мають збільшити інфраструктуру громадського транспорту та кількість зупинок, облаштувати нове освітлення і трамвайні колії, встановити «динамічний» фонтан із кольоровою підсвіткою. Як виглядатиме оновлена площа Двірцева, дивіться тут.

Детальніше про масштабну реконструкцію площі перед головним вокзалом читайте у матеріалі Львівського порталу «Площа Двірцева 2.0. Грандіозна ліквідація сорому».

Також, як нещодавно повідомляв Львівський портал, до кінця року до залізничного вокзалу у Львові знову їздитимуть трамваї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *