ОСТАННІ НОВИНИ

Обвал на шахті «Лісова»: родинам загиблих гірників виділять по 100 тисяч гривень

Вероніка Рой

|

Львівська облдержадміністрація виділить по 100 тисяч гривень допомоги родинам гірників, які загинули на шахті «Лісова». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Як йдеться у повідомленні, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив головам Міністерства енергетики та вугільної промисловості, ДСНС, Національної поліції та іншим відповідальним відомствам провести спеціальне розслідування причин нещасного випадку на шахті «Лісова» об’єднання «Львіввугілля» та опрацювати питання надання допомоги сім’ям загиблих шахтарів.

Відповідне доручення глава уряду підписав 29 травня. Строк подання результатів розслідування – 10 днів.

Нагадаємо, вчора, 29 травня, на шахті «Лісова» об’єднання «Львіввугілля» стався нещасний випадок на виробництві – обвал породи, в результаті якого загинули двоє шахтарів. Внаслідок обвалу загинули: 22-річний Михайло Турко та 48-річний Михайло Павлик, батько трьох дітей.

Зазначимо, Держпраці у Львівській області створює спеціальну комісію з розслідування нещасного випадку на шахті «Лісова». Своєю чергою, правоохоронці встановлюють обставини загибелі гірників, котрі опинились під завалом у шахті «Лісова».

Додамо, що вчора Президент України Володимир Зеленський зустрівся з родинами гірників, які загинули на шахті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *