ОСТАННІ НОВИНИ

На 11 закордонних виборчих дільницях завершилось голосування

Вероніка Рой

|

Станом на 17.00  год. повторне голосування з виборів президента України завершилось на 11 закордонних дільницях. Про це на брифінгу повідомила секретар Центральної виборчої комісії Наталя Бернацька, передає УНІАН.

 

«На закордонному виборчому окрузі кількість внесених до списків виборців становить 449 тис. 175 осіб. І ми бачимо, що ця кількість збільшилась у порівнянні з першим туром, коли у списках було 434 тис. 930 осіб, тобто на 14 тис. 245 осіб більше», – сказала Бернацька.

За її словами, станом на 17.00 процес голосування завершився на 11 закордонних виборчих дільницях: в Австралії, Південнній Кореї, Японії, Китаї, Монголії, Малайзії, Сінгапурі, Шанхаї, В’єтнамі, Таїланді, Казахстані та Киргизстані.

Як нагадала Бернацька, остання виборча дільниця закриється о 6.00 за київським часом 22 квітня у Сан-Франциско (США).

Зазначимо, що на виборчій дільниці в Австралії, де вже завершилося голосування у другому турі президентських виборів, порахували голоси. Там переміг чинний Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні – другий тур чергових виборів Президента України. Главу держави українці обирають з-поміж чинного Президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського.

За інформацією ЦВК станом на 11:00 год. явка виборців в Україні становила 17,08%, станом на 15:00 год. – більше 45%.

Як повідомляв Львівський портал, у Брюховичах чоловік хотів проголосувати замість свого сина, бо мав від нього доручення. А без паспортів проголосувати намагались на одній із виборчих дільниць у Львові, а у Бродівському районі – священик.

Додамо, що станом на 15:00 год. участь у голосуванні за президента України взяли 40,34% виборців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *