ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловік намагався проголосувати без паспорта

Наталя Дуляба

|

Станом на 12:00 год. правоохоронці отримали дев’ять повідомлень про можливі порушення виборчого законодавства у Львові та області. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

В одному з повідомлень йшлось про те, що у Шевченківському районі один із мешканців нібито намагався проголосувати, не маючи зі собою паспорта громадянина України, і вчинив сварку з членами виборчої комісії.

Також на виборчій дільниці у Франківському районі у громадянки нібито виник конфлікт вз членами виборчої комісії.

Інші повідомлення стосувались незаконної, на думку заявників, агітації «за» чи «проти» одного з кандидатів на посаду Президента України. Такі заяви від громадян надходили з Шевченківського, Личаківського та Галицького районів Львова, а також із Жовківщини.

Окрім того, в одному з повідомлень йшлось про те, що у Пустомитівському районі на одній з виборчих дільниць у заявника було викрадено гаманець із грошима та документами. На місці події працює слідчо-оперативна група.

Інформацію про усі повідомлення правоохоронці внесли у Журнал єдиного обліку, зараз поліцейські проводять перевірки.

Нагадаємо, сьогодні, 21 квітня, – другий тур чергових виборів Президента України. Главу держави українці обирають з-поміж чинного Президента Петра Порошенка та шоумена Володимира Зеленського.

У Львові відкрилися всі виборчі дільниці. Станом на 11:00 год. на Львівщині вже виявили чотири порушеннявиборчого законодавства. Водночас до поліції надійшло 179 заяв про порушення виборчого законодавства в Україні.

Також у Брюховичах чоловік хотів проголосувати замість свого сина, бо мав від нього доручення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *