ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко закликав Зеленського прийти у студію «Суспільного» на продовження дебатів

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 19 квітня, чинний Президент України Петро Порошенко закликав свого опонента Володимира Зеленського прийти у студію «Суспільного», аби мати нагоду продовжити дебати. Про це він заявив на НСК «Олімпійський», передає Львівський портал.

 

Петро Порошенко запросив прийти Володимира Зеленського у студію «Суспільного» сьогодні о 21:00 год.

«Це дуже добре, що у нас розпочалась дискусія. Я пропоную продовжити її на «Суспільному», адже десятки мільйонів людей мають право знати своє майбутнє. Бо сьогодні, крім голослівних звинувачень, від пана Володимира ми не почули нічого ні щодо стратегії, ні щодо напрямків і кроків, ні щодо рішучих кроків захисту держави», – наголосив Порошенко.

Своєю чергою Володимир Зеленський не відповів, чи планує він їхати у студію «Суспільного».

Зазначимо, що згідно зі статтею 62 закону про вибори Президента, теледебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування, тобто 19 квітня. Вони відбуваються у прямому ефірі в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України, а їхня тривалість повинна становити не менше 60 хвилин. Дебати мають відбутися між 19:00 та 22:00 год.

Водночас у ЦВК заявили, що дебати мають відбутися лише у студії «Суспільного», натомість дебати на «Олімпійському» можуть бути формою передвиборчої агітації.

За попередніми даними, на проведення дебатів на НСК «Олімпійський» кандидатам у президенти доведеться витратити близько 1 млн доларів.

Якщо Володимир Зеленський не приїде у студію «Суспільного» на дебати о 21:00 год., то Петру Порошенку замість години агітації запропонують відповісти на питання громадських активістів та лідерів суспільної думки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *