ОСТАННІ НОВИНИ

Замість Садового «Самопоміч» висуватиме нового кандидата на посаду мера Львова

Наталя Дуляба

|

Після того як Андрій Садовий піде з посади міського голови Львова, на його місце претендуватиме новий кандидат від «Самопомочі». Про це в інтерв’ю Цензор.нет повідомила віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд, передає Львівський портал.

 

«Я переконана, що “Самопоміч” буде виставляти свою кандидатуру на посаду мера на наступних місцевих виборах у Львові. Там в обоймі “Самопомочі” є молоді хлопці і дівчата, які зможуть претендувати на цю посаду, вони вже мають результати своєї роботи. Але вибирати буде громада», – підкреслила Оксана Сироїд.

Нагадаємо, у жовтні 2018 року чинний міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що більше не буде балотуватися на цю посаду. Згодом він зазначив, що його метою є «робота на рівні держави».

Андрій Садовий пробув на посаді мера Львова три каденції поспіль – із квітня 2006 року.

Також він подався на чергові вибори Президента України-2019, проте у березні зняв свою кандидатуру на користь Анатолія Гриценка. Детальніше про те, хто фінансував президентські амбіції львів’ян Андрія Садового, Руслана Кошулинського і Дмитра Добродомова, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *