ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий запевнив, що більше не збирається балотуватися на посаду мера Львова

Соломія Головіна

|

Міський голова Львова Андрій Садовий зізнався, що прийняв для себе остаточне рішення більше не балотуватися на посаду мера. Про це він заявив на телеканалі ZIK.

 

«Закінчується моя третя каденція на посаді голови Львова – я був мером 13 років. Я б дуже хотів, щоби після мене приходили молодші, мудріші, талановитіші, більш успішні люди, і я максимально буду їх підтримувати.

Моя задача сьогодні – працювати на рівні держави, адже тільки так я можу допомогти і Львову, й Одесі, й Харкову, й Миколаєву. Адже сьогодні до 80% міст перебувають під впливом криміналітету, і також я бачу, як криміналітет хоче залізти у Львів – я цього не дозволю!» – наголосив Андрій Садовий.

Утім мер Львова не зміг чітко відповісти, який вектор роботи обрав для себе на майбутнє – політику, чи владу.

«Планувати в Україні щось наперед – це невигідна справа. Моя велика мета – збудувати країну, в якій хочеться жити. Ми маємо унікальний приклад Львова, на який «наїжджають», атакують, але це приклад публічного управління!», – наголосив Андрій Садовий.

Напередодні старту передвиборчої кампанії Андрій Садовий більше не балотуватиметься на посаду міського голови Львова.

Нагадаємо, після того, як Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах Президента України, він також заявив, що більше не балотуватиметься на посаду міського голови Львова.

Нагадаємо, на початку березня кандидат у президенти Андрій Садовий вирішив відмовитися від участі у президентських виборах на користь Анатолія Гриценка.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *