ОСТАННІ НОВИНИ

Вакарчук закликав українців голосувати не «по приколу»

Вероніка Рой

|

Лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук напередодні виборів президента закликав українців голосувати відповідально, а не «по приколу». Про це він написав на своїй офіційній сторінці у Facebook.

 

Він закликав українців виконати свій громадянський обов‘язок та 31 березня прийти на вибори президента.

«Дорогі українці, майбутнє не можна виграти в лотерею. Майбутнє – це не прикол. Його здобувають відважні, але й відповідальні. Майбутнє, як і доля країни, в наших руках. Давайте не підведемо тих, для кого свобода і гідність – не пусті слова, а омріяна мета, за яку вони віддавали найдорожче», – написав співак.

Також Святослав Вакарчук нагадав, що тисячі наших співвітчизників, в тому числі молодих людей, віддавали своє життя і віддають прямо зараз для того, щоб українці могли вільно обирати.

«Свобода – не авантюра, вона вимагає відповідальності, а не саркастичної байдужості. Зміни – не випадковість, вони вимагають наполегливості, а не нетерплячості. І нарешті, перемога – це не персональна амбіція, вона вимагає надійної команди, а не випадкових людей, зібраних на хайпі.
Вибори президента України для мене не «прикол»… Пам’ятаймо про це. Голосуймо відповідально! Голосуймо «не по приколу», – додав він.

Як повідомляв Львівський портал, вибори Президента України відбудуться вже цієї неділі, 31 березня. Загалом участь у них хотіли взяти 44 кандидати. Втім після того, як кілька осіб зняли свої кандидатури, список звузився до 39 людей. Із остаточним переліком осіб, що хочуть стати Президентом України, можна ознайомитися тут.

На Львівщині за президента голосуватимуть майже 2 мільйони виборців.

Нещодавно Державна міграційна служба розповіла, як українцям голосувати за ID-карткою. Детальніше про це читайте тут.

Зазначимо також, що за даними ЦВК у 2014 році явка виборців на позачергових виборах президента України склала 60,29%.

Фото: Facebook-сторінка Святослава Вакарчука

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *