ОСТАННІ НОВИНИ

На вибори збираються іти 84% українців

Наталя Дуляба

|

84% українців збираються іти на вибори, які відбудуться вже цієї неділі, 31 березня. Про це свідчать дані спільного соціологічного опитування КМІС, Центру Разумкова та Соціологічної групи Рейтинг, яке проводилось 5-14 березня, пише УП.

 

53% опитаних українців заявили, що однозначно підуть голосувати 31 березня, а ще 31% респондентів сказали, що скоріше за все підуть на вибори, ще 5% заявили, що їм «важко відповісти».

Водночас, 8% опитаних сказали, що точно не підуть на президентські вибори, а 3% відповіли, що вагаються, але налаштовані не йти на вибори.

Зазначимо, що у межах дослідження опитано 15 000 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки становить не більше 0,8%.

Як повідомляв Львівський портал, вибори Президента України відбудуться вже цієї неділі, 31 березня. Загалом участь у них хотіли взяти 44 кандидати. Втім після того, як кілька осіб зняли свої кандидатури, список звузився до 39 людей. Із остаточним переліком осіб, що хочуть стати Президентом України, можна ознайомитися тут.

На Львівщині за президента голосуватимуть майже 2 мільйони виборців.

Нещодавно Державна міграційна служба розповіла, як українцям голосувати за ID-карткою. Детальніше про це читайте тут.

Додамо також, що за даними ЦВК у 2014 році явка виборців на позачергових виборах президента України склала 60,29%.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *