ОСТАННІ НОВИНИ

У ніч на 18 березня у Львові перекриють доїзд до вокзалу

Наталя Дуляба

|

У неділю, 17 березня, з 18:00 год. у сквері на площі Двірцевій проводитимуть ремонтні роботи. Через це до ранку понеділка, 18 березня, прямий проїзд до вокзалу буде обмеженим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

 

Прямий доїзд до залізничного вокзалу буде відновлено у понеділок, 18 березня, після 08:00 год. ранку.

Із вечора неділі та в ніч на понеділок приватний транспорт не матиме змоги зупинятися з лівого боку площі Двірцевої і «працюватиме на розворот». Втім автобуси міжнародного сполучення матимуть доступ заїзду на автовокзал.

Мерія закликає мешканців та гостей з інших міст, які у період із 18:00 год. 17 березня і до 08:00 год. 18 березня їхатимуть на вокзал, звернути увагу на перекриття площі та заздалегідь спланувати свій час прибуття.

Для забезпечення громадського порядку та сприяння оперативному проведенню ремонтних робіт на площі Двірцевій працюватиме «Муніципальна варта». Всі запарковані автомобілі на місці проведення ремонтних робіт будуть евакуйовувати.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня і триватиме два роки, тобто до весни 2021 року. Всі роботи проходитимуть поетапно. 1 березня тут закрили першу частину площі, з 22 березня – автостанцію, а вже орієнтовно з 15 травня трамваї перестануть курсувати до вокзалу, вони будуть розвертатися на вул. Городоцькій біля депо.

У  тендері на реконструкцію площі перемогла компанія «Онур», яка запропонувала провести всі роботи за найменшу ціну – 165,5 млн грн.

За ці кошти на площі мають збільшити інфраструктуру громадського транспорту та кількість зупинок, облаштувати нове освітлення і трамвайні колії, встановити фонтан. Як виглядатиме оновлена площа Двірцева, дивіться тут.

Детальніше про масштабну реконструкцію площі перед головним вокзалом читайте у матеріалі Львівського порталу «Площа Двірцева 2.0. Грандіозна ліквідація сорому».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *