ОСТАННІ НОВИНИ

22 березня на площі Двірцевій закриють автостанцію

Наталя Дуляба

|

З наступної п’ятниці, 22 березня, на площі Двірцевій для ремонтних робіт перекриють наступну ділянку – територію, де розміщений автовокзал. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

«З 22 березня, а це швидше, ніж планувалося, буде закрито автостанцію. Тоді приміські і міжнародні маршрути змінять місце локації: приміські будуть зупинятися на площі перед приміським вокзалом, а міжнародні автобуси – на парковці Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту.

Також нагадаю, що з 31 березня ПрАТ „Укрзалізниця“ вводить додаткові зупинки на станції „Підзамче“ для 53 потягів», – розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий.

Зазначимо, що закрити автостанцію перед головним вокзалом Львова планували з 1 квітня.

Нагадаємо, реконструкція площі Двірцевої стартувала 1 березня і триватиме два роки, тобто до весни 2021 року. Всі роботи проходитимуть поетапно. 1 березня тут закрили першу частину площі, з 22 березня – автостанцію, а вже орієнтовно з 15 травня трамваї перестануть курсувати до вокзалу, вони будуть розвертатися на вул. Городоцькій біля депо.

У  тендері на реконструкцію площі перемогла компанія «Онур», яка запропонувала провести всі роботи за найменшу ціну – 165,5 млн грн.

За ці кошти на площі мають збільшити інфраструктуру громадського транспорту та кількість зупинок, облаштувати нове освітлення і трамвайні колії, встановити фонтан. Як виглядатиме оновлена площа Двірцева, дивіться тут.

Детальніше про масштабну реконструкцію площі перед головним вокзалом читайте у матеріалі Львівського порталу «Площа Двірцева 2.0. Грандіозна ліквідація сорому».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *