ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко похвалився, що 2018 рік став рекордним за кількістю відремонтованих доріг

Дарина Смеречанська

|

Президент України Петро Порошенко зазначив, що 2018-ий рік став рекордним за кількістю відремонтованих українських доріг. Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

 

За його словами, завдяки початку роботи Дорожнього фонду вдалося відновити 3800 км доріг як загальнодержавного, так і місцевого значення.

«До того ж, нам вдалося втілити кілька масштабних інфраструктурних проектів. Серед них і запуск Бескидського тунелю, і поставка локомотивів General Electric, і початок роботи експресу до аеропорту «Бориспіль». Ці успіхи – чудовий стимул, аби не знижувати темпів розвитку транспортної інфраструктури й у 2019-му», – похвалився Глава держави.

Як повідомляв Львівський портал раніше, загальна протяжність аварійних доріг на Львівщині сягає 407,4 км.

Як повідомляв Львівський портал у жовтні, Львівщина на 97 % використала кошти Державного дорожнього фонду, виділені на ремонт доріг.

Відразу чотири ремонти доріг Львівщини потрапили у список 10 найдорожчих контрактів 2017 року в Україні (із найдорожчою вартістю одного кілометру шляху).

Після цього Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того стало відомо, що непрозорість проведення тендерів на виконання дорожніх робіт призводить до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Також вже стало відомо, які дороги ремонтуватимуть у 2019 році.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *