ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині освоїли майже 100% коштів, які виділили на ремонт доріг

Андрій Котенський

|

Львівщина на 97 % використала кошти Державного дорожнього фонду, виділені на ремонт доріг. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Як відомо, для Львівської області на ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення з державного дорожнього фонду передбачили кошти в сумі 583 млн 215 тис грн.

«Станом на сьогодні з державного бюджету відповідно до плану асигнувань надійшли кошти у сумі 448,6 млн гривень.  Оплата за виконані роботи з ремонту автомобільних доріг загального користування становлять 434,8 млн гривень, а це 97 % від планових асигнувань передбачених за бюджетною програмою», – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА, в області вже завершили роботи на 30 ділянках автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Тривають ремонтні роботи на 9 ділянках, які будуть завершені найближчим часом.

Раніше Львівський портал повідомляв, що керівник Львівської обласної ради Олександр Ганущин поскаржився на брак коштів для ремонту львівських доріг. Водночас стало відомо, що дороги на Львівщині найдорожчі в Україні та з найменшим гарантійним терміном експлуатації. Після цього Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того стало відомо, що непрозорість проведення тендерів на виконання дорожніх робіт призводить до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Також відомо, які дороги ремонтують на Львівщині у 2018-му. Інтерактивна мапа. Які вулиці Львова ремонтують у 2018 році, дивіться ТУТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *