ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія оштрафувала усіх перевізників за порушення умов договору

Юлія Шпак

|

З часу укладення нових договорів з перевізниками на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Львові було складено близько 30 актів за порушення умов договору. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Повідомляється, що акти складені на усіх перевізників. Найпоширеніше порушення — не забезпечення належної кількості машин на маршрутах.

«На сьогоднішній день складено близько 30 актів на порушення вчинені перевізниками. Усі перевізники з актами ознайомлені, і їм скеровані відповідні листи, з копіями актів, вимогою сплатити штрафи. Штрафи є різних розмірі — від 1700 грн до 3400 грн. Найпоширеніше порушення — це не випуск належної кількості машин на маршрути», — повідомив в.о. начальника управління транспорту ЛМР Олег Партика.

Нагадаємо, 26 жовтня відбувся конкурс з визначення автомобільного перевізника на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Львові. Переможцями конкурсу стали 5 діючих львівських перевізників.

Раніше у мерії запевняли, що після конкурсу у Львові покращиться якість перевезення у громадському транспорті. Зокрема, нові договори, які підписуватимуть із перевізниками, передбачають штрафи за невиконання рейсів, за неприбраний і брудний автобус, за порушення правил дорожнього руху.

Як повідомляв Львівський портал, після завершення конкурсу перевізників львів’янам варто чекати подорожчання вартості проїзду у маршрутках. Асоціація перевізників Львівщини заговорила про тариф у 7 грн ще на початку квітня цього року.

Востаннє ціни на проїзд у маршрутках зросли 14 грудня 2017 року. Тоді тариф у маршрутках зріс до 5 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *