ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрили дві нелегальні АЗС

Олена Карп'юк

|

На території області правоохоронці виявили ще дві нелегальні АЗС, на яких без жодних дозволів реалізовували необліковані нафтопродукти сумнівного походження. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

Незаконні автозаправки виявили у Яворівському та Жовківському районах. За цим фактом відкрито два кримінальні провадження за ст. 272 КК України. В межах кримінальних справ правоохоронці демонтували автозаправні комплекси та вилучили орієнтовно 10 тонн дизпалива.

Вартість обладнання та дизпалива складає близько 600 тисяч гривень.

Вчинення таких кримінальних правопорушень передбачає штраф до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (850 гривень), або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певною діяльністю на строк до трьох років.

Нагадаємо, наприкінці липня у ДФС заявляли, що нарахували на території Львівщини 12 нелегальних автозаправок. Водночас активісти запевняли, що таких АЗС є щонайменше 40. Згодом голова Львівської ОДА Олег Синютка дав вказівку до грудня ліквідувати в області всі незаконні заправки.

Як повідомляв Львівський портал, тільки у Львові нещодавно виявлили 20 пунктів АЗС і АГНС, які займаються незаконною торгівлею паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *