ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка дав вказівку до грудня «зачистити» область від нелегальних АЗС

Соломія Головіна

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка сьогодні, 1 жовтня, під час апаратної наради встановив дедлайн із ліквідації незаконних АЗС та АГЗС у області, зазначивши, що їх мають повністю ліквідувати протягом двох місяців. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Як розповів Олег Синютка, під час нинішньої скап-наради з головами райдержадміністрацій та головами міст обговорювали питання припинення роботи нелегальних автомобільних газозаправних станцій. Він наголосив, що ситуація із цим у області не є ідеальною.

«В.о. керівника фіскальної служби інформував, що проведено низку заходів, зокрема, обшуки. Лише один керівник Мостиського району сказав, що у них на території працює ще 2 нелегальні заправки, інші очільники районів та міст промовчали. Я, чесно кажучи, не думаю, що ситуація є такою ідеальною», – констатував він.

Відтак попросив громадських активістів «підказати керівникам місцевих органів влади і правоохоронних органів, де працюють незаконні газові заправні станції».

Водночас Олег Синютка зазначив, що до грудня на Львівщині мають повністю демонтувати незаконні АЗС:

«Ми домовилися сьогодні на нараді, що в межах двох місяців, у жовтні – листопаді, вони повинні бути демонтовані і там має залишитися чисте місце. Сюди слід підключити громадських активістів, щоби вони публічно інформували про ці речі, і ніде ніяка АЗС, АГЗС не загубилася».

Як інформує прес-служба ЛОДА, упродовж серпня-вересня  в області  провели  активну роботу з ліквідації нелегальних заправок, здійснивши 224 обстеження на 103 АЗС. За результатами перевірок виявили 29 випадків незаконної реалізації пального. Окрім того, склали 27 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень за статтею 164 Кодексу України  про адмінправопорушення та  зареєстрували 2 кримінальних провадження за ст. 204 та ст. 191 КК України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *