ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти нарахували 40 нелегальних АЗС у Львівській області

Соломія Головіна

|

На Львівщині з початку року начальник зареєстрували діяльність 12 незареєстрованих АЗС. Про це сьогодні, 30 липня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив ГУ ДФС у Львівській області Ігор Кондро, передає Львівський портал.

 

«У рамках адміністративних матеріалів описано 183 тонни паливно-мастильних матеріалів із орієнтовною вартістю 5 млн грн. Зареєстровано 2 кримінальні провадження, проводяться слідчі дії», – сказав він.

Водночас голова Львівської ОДА Олег Синютка дорікнув, мовляв, відкриття таких автозаправок відбувається завдяки хорошим знайомствам і зв’язкам у РДА, ДФС, правоохоронних органах:

«Зрозуміло, що дядько з села не прийде і не поставить собі таку бочку. У цієї людини 100% мають бути знайомі або в РДА, або в фіскальній службі, або в правоохоронних органах, тощо».

Своєю чергою голова громадської ради при ЛОДА Андрій Болюбаш додав, що за їхніми підрахунками у області є 24 нелегальні АЗС, а в Львові – 16. І всі вони, як він наголосив, нині працюють.

«Всі перевірки, які були проведені по тих газових заправках, вони не дали можливості зупинити їхню роботу. Більше того, на вулиці Зеленій з’явилася нова точка продажу. На вулиці Сяйво,13 провели перевірку, дали 3 млн штрафу, і, що ви думаєте, вона працює і зараз йде оскарження в суді. В області аналогічна ситуація,  зокрема, у Стрию, Кам’янці-Бузькій, Яворові. Все це говорить про те, що не одна ДФС винна, це мовчазна згода всіх контролюючих органів… », – зазначив він.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *