ОСТАННІ НОВИНИ

Усі будинки в Новояворівську та Новому Роздолі вже отримали тепло, – ЛОДА

Соломія Головіна

|

Попри затримку опалювального сезону, наразі тепло подається вже у всі будинки мешканців Новояворівська та Нового Роздолу. Про це сьогодні, 13 листопада, під час апаратної наради повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«У п’ятницю була запущена Новороздільска ТЕЦ, а зі суботи на неділю – Новояворівська ТЕЦ. Сьогодні до всіх споживачів, і будинків, і бюджетних установ, подається енергоносій.  Лише в Новояворівську вчора стався прорив в одній школі і зараз здійснюється його ліквідація. А так, тепло подається до всіх будинків», – запевнив він.

Нагадаємо, на початку 2018 року у Львові було затримано чотирьох службовців ТОВ «Енергія-Новояворівськ», ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Енергія» за підозрою у заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу НАК «Нафтогаз України» на суму понад 1,4 млрд грн. Згідно з даними Єдиного державного реєстру юросіб, кінцевими бенефіціарами всіх трьох компаній є нардепи від БПП Ярослав і Богдан Дубневичі.

Також Львівський портал у серпні повідомляв, що Новороздільська та Новояворівська теплоелектроцентралі (ТЕЦ) заарештовані і передані Національному агентству з питань виявлення, розшуку і управління активів, одержаних внаслідок корупційних та інших злочинів (АРМА). АРМА визначила для них нового управителя – «Гарант Енерго М».

Згодом стало відомо про затримку опалювального сезону у Новому Роздолі та Новояворівську, детальніше читайте у матеріалі «Без гарячої води і тепла. Перипетії довкола ТЕЦ Дубневичів, які грозять зривом опалювального сезону в Новому Роздолі і Новояворівську». Через відсутність гарячої води і тепла новороздільці вже виходили на пікет.

Міські голови Новояворівська та Нового Роздолу підписали розпорядження про старт опалювального сезону22-23 жовтня в закладах освіти, охорони здоров’я, культури, а також помешканнях містян, однак фактично він так і не розпочався.

9 листопада у місті Новий Розділ відновили роботу ТЕЦ. А через кілька днів – і в Новояворівську.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *