ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Нового Роздолу вийшли на пікет через затримку старту опалювального сезону

Дарина Смеречанська

|

У Новому Роздолі люди вийшли на мітинг через опалювальний сезон, який так і не розпочався у їхньому місті. Про це на своїй сторінці у Facebook написав львівський журналіст Олег Галів, опублікувавши фото з пікету.

 

На мітингу люди озвучили такі вимоги: запустити тепло, дозволити переходити на автономне опалення та скликати позачергову сесію облради.

«Новий Розділ хоче тепла! Нині місцеві з маленькими дітками грілися біля бочок.  Місто вийшло на масовий мітинг. Від серпня, за словами людей, немає гарячої води. Від 22 жовтня розпорядженням мера мали б запустити тепло. Але через зміну управителя на місцевій ТЕЦ, згідно з рішенням суду, процес зупинився. Працівники не виходять на робочі місця. Чому так відбувається – питання без відповіді. У працівників свої версії, у нового управителя свої, у мерії свої, у ЛОДА свої. А заручники ситуації – садочки з дошкільнятами, школи з учнями, лікарні з пацієнтами, житлові будинки з мешканцями Нового Роздолу», – написав Олег Галів, побувавши на місці події.

Раніше Львівський портал повідомляв про те, що у Новому Роздолі та Новояворівську можлива затримка опалювального сезону. Детальніше читайте у матеріалі «Без гарячої води і тепла. Перипетії довкола ТЕЦ Дубневичів, які грозять зривом опалювального сезону в Новому Роздолі і Новояворівську».

Міські голови Новояворівська та Нового Роздолу вже підписали розпорядження про старт опалювального сезону 22-23 жовтня в закладах освіти, охорони здоров’я, культури, а також помешканнях містян, однак фактично він так і не розпочався.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *