ОСТАННІ НОВИНИ

У поліції розповіли нові подробиці про зловмисника, який хотів підірвати у будинку свою сім’ю

Юлія Шпак

|

Під час огляду місця події у будинку, де проживав зловмисник, який погрожував підірвати гранату, правоохоронці виявили також наркотичні засоби та предмет, схожий на пістолет  з набоями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

 

Правоохоронцями також встановлено, що раніше зловмисник неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за хуліганство з застосуванням зброї та за зберігання зброї. У жовтні цього року він був засуджений за хуліганство до чотирьох років позбавлення волі з відтермінуванням на два роки.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.129 (погроза вбивством) КК України, ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України та ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, 29 жовтня, о 18.25 надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Пустомитівського району 53-річний раніше судимий місцевий житель погрожує підірвати гранату в будинку, де перебуває його дружина та її родина. 

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *