ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом затримали чоловіка, який хотів підірвати у будинку свою сім’ю

Олена Карп'юк

|

Вчора, 29 жовтня, о 18:25 год., на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл Пустомитівського району 53-річний раніше судимий місцевий житель погрожує підірвати гранату в будинку, де перебуває його дружина і її родина. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

 

«Чоловік не йшов на жодні перемовини та погрожував підірвати будинок. У дію було введено спецоперацію «Грім», спецпризначенці взяли штурмом будинок. Зловмисника затримано. Постраждалих немає. На місці працює слідчо-оперативна група, гранату РГД-5 вилучено», – зазначив очільник поліції Львівщини Валерій Середа.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Зловмисника затримали за ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. Наразі правоохоронці встановлюють походження гранати РГД-5, проводиться досудове розслідування.

Фото: Нацполіція Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *