ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть неповнолітніх, які напали на табір ромів

Олена Карп'юк

|

22 жовтня прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох підлітків, яких підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 – хуліганство. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

 

Мова йде про неповнолітніх, які пізно ввечері 23 червня у Львові напали на табір ромів, унаслідок чого загинув один чоловік та ще троє людей отримали поранення.

Львівські поліцейські оперативно затримали сімох молодиків віком 16-17 років, жителів Львова, підозрюваних у причетності до нападу. Крім того, правоохоронці встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу.

Підозрювані у нападі на табір ромів у Львові визнали свою приналежність до незареєстрованого угруповання «Твереза і зла молодь». 25 червня Пустомитівський районний суд Львівської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох підозрюваних у нападі на ромів і вбивстві однієї людини без права внесення застави.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили причетність вісьмох осіб до нападу на табір ромів, серед них – семеро неповнолітніх.

Зазначимо, що незабаром суд винесе вирок чотирьом підліткам, щодо інших підозрюваних досудове розслідування ще триває. За вчинене фігурантам загрожує від 3 до 7 років ув’язнення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *