ОСТАННІ НОВИНИ

Суд обрав запобіжний захід для двох підозрюваних у нападі на табір ромів у Львові

Юлія Шпак

|

Пустомитівський районний суд Львівської області обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для двох підозрюваних у нападі на ромів і вбивстві однієї людини без права внесення застави. Про це повідомляє «Радіо Свобода».

 

Зазначається, що підозрювані, 2000 року і 2002 року народження​, проведуть 60 днів у слідчому ізоляторі Львова. Обоє неповнолітніх – львів’яни, один цього року закінчив школу, інший – ще школяр.

Завтра, 26 червня,  районний суд Пустомитівського району продовжить розгляд справ про обрання запобіжних заходів для ще шести підозрюваних у цій справі.

Як повідомляв Львівський портал, пізно ввечері 23 червня у Львові напали на табір ромів, унаслідок чого загинув один чоловік та ще троє людей дістали поранення.

Львівські поліцейські оперативно затримали сімох молодиків віком 16-17 років, жителів Львова, підозрюваних у причетності до нападу. Крім того, правоохоронці встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу.

Підозрювані у нападі на табір ромів у Львові визнали свою приналежність до незареєстрованого угруповання«Твереза і зла молодь».

Згодом стало відомо, що до нападу на ромський табір біля Львова причетні школярі трьох навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *