ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія виділила екс-депутату землю під будівництво ресторану на Новому Львові

Наталя Дуляба

|

Львівська міська рада затвердила ПП «Ресторан №2» проект землеустрою та надала земельну ділянку на вул. Панаса Мирного, 22-24 під будівництво закладу громадського харчування. «За» відповідну ухвалу сьогодні, 11 жовтня, проголосували 49 депутатів, передає зі сесійної зали кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно з ухвалою ПП «Ресторан №2» хоче збудувати заклад громадського харчування з додатковими спорудами на вул. Панаса Мирного, 22-24, що на Новому Львові.

Фірма розробила проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0622 га на вул. Панаса Мирного, 22-24. Сама ділянка попередньо належала до земель, що не надані у власність або користування, а тепер її депутати перевели до категорії житлової та громадської забудови.

Відтак ПП «Ресторан №2» отримав від мерії земельну ділянку в оренду на 10 років. Щорічно за користування нею підприємство сплачуватиме до бюджету Львова по 46 тисяч гривень.

Зазначимо також, що сама земельна ділянка згідно з зонінгом Сихівського району знаходиться в зоні Р-3 – рекреаційній зоні озеленених територій загального користування. На ній сьогодні розташований недобудований фундамент, який придбало ПП «Ресторан №2».

Як наголосила в.о. начальника управління земельних ресурсів Львівської міськради Ельвіра Колос, у рекреаційній зоні озеленених територій допускається будівництво закладів громадського харчування.

Додамо, що вулиця Панаса Мирного в основному забудована двоповерховими особняками 1930-х років, густо засаджена деревами, неподалік знаходиться Стрийський парк.

Згідно з даними аналітичної системи YouControl, ПП «Ресторан №2» зареєстрували у 2012 році. Його єдиним власником є Андрій Дзюбан – екс-депутат Львівської міської ради (2006-2010 рр.) від БЮТ. Також він є власником «Майстерні карамелі» та ряду закладів громадського харчування у Львові, зокрема ресторану «Tante Sophie» на вул. Друкарській та пабу «Дублін» у проїзді Крива липа.

Основний вид діяльності ПП «Ресторан №2» вказаний як діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Розмір статутного капіталу – 15 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *