ОСТАННІ НОВИНИ

У міськраді Львова хочуть продати ще 25 комунальних приміщень

Олена Карп'юк

|

Найближчим часом управління комунальної власності збирається провести 25 електронних аукціонів у системі ProZorro.Продаж. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міської ради Львова.

 

«Львів активно продовжує практику продажу об’єктів нерухомого майна способом проведення електронних аукціонів у системі ProZorro.Продажі. Ми найближчим часом плануємо 25 аукціонів, загальна вартість яких складає більше 34 млн грн», − зазначили в управлінні комунальної власності.

Станом на 12 вересня у системі ProZorro.Продажі мерія провела вже 74 успішні аукціони, які принесли своїм організаторам 85,6 млн грн, із них Львову − 42,7 млн грн. В середньому за кожен лот змагаються по три учасники а початкова вартість приміщення в середньому зростає вдвічі.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно «Гранд Готель» викупив на аукціоні цілий чотириповерховий будинок на вул. П. Дорошенка, 37 майже за 17 млн грн. До цього міська рада кілька разів поспіль намагалася його продати. Востаннє мерія виставила цей об’єкт на аукціон зі зменшеною удвічі стартовою ціною – з 13,3 млн грн до 6,7 млн грн.

Зазначимо, власником «Гранд Готелю» є бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. Як відомо, йому належить винниківський футбольний клуб «Рух», «Гранд Готель», заклад «Королівська пивоварня» та Винниківська тютюнова фабрика. Також Козловський є співвласником будівельної компанії Avalon Inc., яка зводитиме першу у Львові 25-поверхівку.

Також «Гранд Готель» нещодавно купив за 5 млн грн приміщення в одній із кам’яниць на площі Ринок.

Нагадаємо, що у Львові повторно виставили на аукціон старовинну віллу, що розташована на вул. Коновальця. Також продати планують і приміщення на вул. Лесі Українки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *