ОСТАННІ НОВИНИ

На маршрути Львова виїхали вже сім білоруських МАЗів

Олена Карп'юк

|

У Львові почали курсувати перші 12-метрові автобуси білоруського виробника. Протягом двох днів на маршрути виїхали сім машин. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Як розповів директор АТП-1 Орест Хамула, вчора на маршрути вийшли перші чотири МАЗи, а сьогодні – ще три.

«Сьогодні два нові автобуси працюють на маршруті №3а, ще два — на маршруті №16 і три автобуси — на маршруті №46», — зазначив Орест Хамула.

Загалом на території АТП-1 є вже 16 нових автобусів МАЗ, які місто закупило у лізинг. Загалом до кінця року Львів має отримати 150 нових автобусів: 100 білоруського виробництва МАЗ та 50 — львівського виробництва «Електрон».

Нагадаємо, що від учора у Львові також почали курсувати перші закуплені в Берліні трамваї.

Як повідомляв Львівський портал, у Львові зараз триває конкурс перевізників. Серед компаній, які хочуть працювати на міських маршрутах, є фірма, яка займається перевезеннями в Росії.

Додамо також, що у мерії запевняли, що після конкурсу у Львові покращиться якість перевезення у громадському транспорті. Зокрема, нові договори, які підписуватимуть із перевізниками, передбачають штрафи за невиконання рейсів, за неприбраний і брудний автобус, за порушення правил дорожнього руху.

Фото: АТП-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *