ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра Личаківською знову почнуть курсувати маршрутки

Наталя Дуляба

|

Від завтра, 16 серпня, всі автобуси, які їздили вулицею Личаківською до її ремонту, відновлять свій звичний маршрут. Про це сьогодні, 15 серпня, це під час брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Відтак вже завтра Личаківською знову курсуватимуть такі маршрутки: №5Н, №15, №18, №24, №29, №36, №39, №47а, №50.

За словами Сергія Бабака, рух трамвая №2 планують відновити вже з 1 вересня, коли завершать прокладати трамвайну колію. Чи запустять трамвай №10 по Личаківській, наразі невідомо.

«Зважаючи на те, що ми купуємо 30 німецьких трамваїв та ще 150 автобусів, які до кінця року маємо отримати. Тому коли ми їх запустимо на маршрути, то перебудова маршрутів, можливо, несуттєва таки відбудеться», – зауважив Сергій Бабак.

Нагадаємо, від сьогодні, 15 серпня, для транспорту відкривають рух вулицею Личаківською, яку ремонтували майже півтора роки. Однак наразі ні розмітки, ні світлофорів там немає.

Саму Личаківську почали ремонтувати ще у березні 2017 року. Тендер виграла компанія «Онур», орієнтовна вартість робіт – 6 млн євро. Тут провели капітальну реконструкцію дорожнього покриття, замінили колектор, контактну мережу й інженерні мережі.

Водночас спочатку Личаківську для транспорту планували відкрити з 1 вересня. Однак за словами Сергія Бабака, зробити це вдалося швидше завдяки тому, що дорожники працювали по шість днів на тиждень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *