ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада Львова дозволила розбудувати житловий комплекс на Малоголосківській

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «Імперіал Град» дозволили звести багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення  та підземним паркінгом  в урочищі «Голоско», обслуговуючому кооперативі «Садове товариство «Промінь Голоско». Відповідні містобудівні умови та обмеження видав виконавчий комітет Львівської міської ради сьогодні, 10 серпня, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у проекті рішення, ТзОВ «Імперіал Град» будуватиме житло на двох земельних ділянках, площею 0,0233 та 0,0643 га. Цільове призначення та вид використання ділянок – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; категорія – землі житлової та громадської забудови. Всі ділянки розташовані у зоні Ж-3 – зона багатоквартирної житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Своїм рішенням виконком дозволи забудувати земельні ділянки на 46,3%, а також встановив гранично допустиму висоту майбутнього будинку – не вище 40 м. Це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, – 11-12 поверхів.

Зважаючи на місце розташовування земельних ділянок, майбутній будинок, на який сьогодні видали містобудівні умови та обмеження, входитиме в житловий комплекс на вул. Малоголосківській, дозвіл на зведення якого ТзОВ «Імперіал Град» отримав у середині травня.

Згідно з даними бізнес-сервісу YouControl, ТзОВ «Імперіал Град» існує з 25 жовтня 2017 року. Його засновником є Андрій Мазур, який є безпосередньо пов’язаний із ТОВ «МС Імперіал», ТОВ «МС-Девелопмент», ТОВ «МС Гарант». А вони, найімовірше, є дочірніми фірмами будівельної компанії «MS», яка вже звела на вул. Малогосківській, 12-Б, 12-В житловий комплекс «Deluxe». Загалом будівельна компанія «MS», збудувала у Львові ще три житлові будинки та будує ще три комплекси.

Основний вид діяльності ТзОВ «Імперіал Град» – організація будівництва будівель. Розмір статутного капіталу становить 5 000 грн.

Нагадаємо, відразу поруч із цим комплексом на вул. Під Голоском житло будуватиме прокуратура Львівської області.

Також на вул. Малоголосківській два житло зводитиме ТзОВ «ДЮК ЛТД».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *