ОСТАННІ НОВИНИ

На Малоголосківській зведуть ще два житлові будинки

Наталя Дуляба

|

ТзОВ «ДЮК ЛТД» зводитиме два житлові будинки і трансформаторну підстанцію на вулиці Малоголосківській у Львові. Відповідні містобудівні умови та обмеження сьогодні, 13 квітня, затвердив виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

ТзОВ «ДЮК ЛТД» зводитиме два нові житлові будинки на земельній ділянці площею 0,5057 га. Максимальний відсоток забудови ділянки міськрада встановила на рівні 53%.

Цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку; функціональне призначення – зона Ж-3 – зона багатоповерхової житлової забудови відповідно до змін до детального плану житлового району Під Голоском.

Висота житлових будинків не повинна перевищувати 26,5 та 38,5 м, а це, за приблизними підрахунками Львівського порталу, 8 та 12 поверхів.

Згідно з даними Єдиного державного реєстру юридичних, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, ТзОВ «ДЮК ЛТД» зареєстроване у Львові на вул. Комарова. Його засновниками є Тимур Саган, Ірина Боровкова і Наталія Сліпченко.

Основний вид діяльності ТзОВ «ДЮК ЛТД» – будівництво будівель. Розмір статутного капіталу становить лише 5,50 грн.

Зазначимо, у вересні минулого року ТзОВ «ДЮК ЛТД» вже отримувало містобудівну документацію на зведення житлового комплексу на вул. Малоголосківській.

Сам район Під Голоском, і вулицю Малоголосківську зокрема, сьогодні активно забудовують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *