ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розпочали ремонт дороги Шегині – Боляновичі

Олена Карп'юк

|

У Львівській області тривають ремонтні роботи на автомобільних дорогах місцевого значення загального користування. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

«Ми розпочали ремонтні роботи на автомобільній дорозі С140111 Шегині – Боляновичі. Зокрема, від с. Шегині в сторону с. Баличі», – розповів в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Всі ремонтні роботи на цій автодорозі виконує підрядна компанія «Онур». Ремонт відбувається за кошти обласного бюджету.

Як повідомляв Львівський портал, нещодавно голова Львівської облради Олександр Ганущин поскаржився на брак коштів для ремонту львівських доріг. Водночас дороги на Львівщині є найдорожчими в Україні та мають найменший гарантійний термін експлуатації. Також Уряд змусив підрядників давати до 10 років гарантії на відремонтовані дороги. Окрім того стало відомо, що непрозорість проведення тендерів на виконання дорожніх робіт призводить до того, що державні кошти «розпилюють» між собою три монополісти, які фактично займаються перекачуванням мільярдів бюджетних грошей.

Також відомо, які дороги ремонтуватимуть на Львівщині у 2018-му. Інтерактивна мапа. Які вулиці ремонтуватимуть у 2018 році у Львові дивіться ТУТ.

Фото: Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *