ОСТАННІ НОВИНИ

Bravo Airways скасувала львів’янам чотири авіарейси

Андрій Котенський

|

На офіційній сторінці аеропорту Львів з’явилася інформація щодо скасованих рейсів авіакомпанії Bravo Airways у аеропортах Львова, Анталії (Туреччина) та Монастіра (Туніс), передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Рейси авіакомпанії Bravo Airways BAY4714/4713 на лінії Анталія – Львів – Анталія, які повинні були виконуватись сьогодні о 15:35/16:35 та рейси BAY7376/7375 на лінії Монастір – Львів – Монастір, які повинні були виконуватись 14.07.2018 о 12:30/13:40 відмінені авіакомпанією», – йдеться у повідомленні.

Перевізник запевняє, що всі пасажири проінформовані.

У прес-центрі Bravo Airways повідомили, що рейси BAY 4714/4713 Анталія-Львів-Анталія, які повинні були  виконуватись сьогодні 13.07.2018 о 15:35/16:35, були відмінені ще тиждень тому замовником – туроператором. Про що було повідомлено заздалегідь.

«Рейси BAY 7376/7375 на лінії Монастір-Львів-Монастір, які повинні були виконуватись завтра 14.07.2018 о 12:30/13:40, були також скасовані у зв‘язку з невиконанням фінансових зобов‘язань туроператора «Oasis Travel Ukraine». Про що ми повідомляли на своїх сторінках, сайті та у ЗМІ. Авіакомпанія «Bravo Airways» за власний кошт виконала гуманітарні рейси для повернення всіх туристів в Україну. На сьогодні рейси до Тунісу нашою авіакомпанією не виконуються», – йдеться у повідомленні авіакомпанії.

Водночас сьогодні із суттєвим запізненням до Львова прибув літак із Анталії авіакомпанії Anda Air.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією і заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Як відомо також у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Ситуація із суттєвою затримкою рейсів Ernest Airlines та Bravo Airways у львівському аеропорті повторилася. Із технічних причин також був відтермінований рейс авіакомпанії Yanair із Барселони.

10 липня львівський аеропорт припинив співпрацю з авіакомпанією YanАir через заборгованість перевізника.

Окрім того почали відставати від графіку польотів літаки авіакомпанії SkyUP.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *