ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні склали рейтинг пунктуальності наших авіакомпаній

Дарина Смеречанська

|

Міністерство інфраструктури оприлюднило рейтинг пунктуальності українських авіакомпаній за червень.

 

Найпунктуальнішою виявилася компанія «Мотор-Січ», яка усі 256 рейсів, здійснених у червні, виконала вчасно. Найменш пунктуальною згідно із рейтингом є «Атлас Джет Україна»: лише 64% рейсів виконано вчасно.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією і заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом.

Як відомо до цього у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Ситуація із суттєвою затримкою рейсів Ernest Airlines та Bravo Airways у львівському аеропорті повторилася. Із технічних причин також був відтермінований рейс авіакомпанії Yanair із Барселони. Окрім того застрягли 160 українських туристів, які не могли вилетіти додому з відпочинку на іспанському острові Мальорка.

У ці дні у аеропортах продовжують затримуватися рейси SkyUp.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *