ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян із Тунісу обіцяють повернути сьогодні ввечері

Омелян Шевчук

|

З туніського аеропорту Монастір, де застрягли українські туристи, у понеділок заплановано ще два рейси у Львів. Про це повідомив представник авіаперевізника Bravo Airways, пише Українська правда.

 

За словами представника Bravo Airways, на перший літак, який 2 липня вилетів в українську столицю, забрав 172 пасажира.

«У Тунісі все ще залишаються 850 туристів», – сказав представник авіакомпанії.

Згідно з розкладом рейсів запланованих з аеропорту Монастір, 2 липня в Україну заплановано два рейси до Львова – о 22.55 та о 23.25 годині.

Проте у Bravo Airways заявили, що цей розклад може змінюватися і час вильоту може зміститися.

Ще два рейси в Київ заплановано на 3 липня – о 7.40 та о 8.45 годині.

У  Bravo Airways сказали, що не отримали коштів від туроператора Оasis, який мав оплатити перевезення туристів з Тунісу.

Згідно з повідомлення компанії, туроператор заборгував 25 млн грн.

Водночас в Oasis, на прохання журналістів прокоментувати ситуацію з туристами, які співпрацювали з туроператором та застрягли закордоном, відповіли, що потрібно було телефонувати у робочий час.

В посольстві України в Тунісі повідомили, що в Oasis їх запевнили, що туристам, які продовжили проживання в готелях за власний рахунок, у разі звернення до компанії та пред’явлення відповідних рахунків з готелів буде компенсовано витрати.

«Туристична компанія також готова розглянути всі інші претензії українських туристів щодо якості наданих/не наданих послуг у відповідності до укладених угод», – повідомили в посольстві.

Раніше Львівський портал повідомляв, що українців, які не змогли вчасно повернутися додому із Тунісу через скасування рейсів авіакомпанії Bravo Airways і туроператора Oasis Travel, почали виселяти із готелів на вулицю. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян обурений такою ситуацією і заявив, що недобросовісних туроператорів і авіаперевізників позбавлятимуть ліцензій. Також він повідомив, що Українці застрягли у Тунісі через шахрайство Oasis Travel, а Bravo Airways вивозить людей власним коштом

Також ми повідомляли, коли повернуть українців із Тунісу(попередній розклад руху літаків зі Львова).

Як відомо минулого тижня у аеропортах Італії застрягли українські пасажири Ernest Airlines.

Ситуація із суттєвою затримкою рейсів Ernest Airlines та Bravo Airways у львівському аеропорті повторилася. Із технічних причин також був відтермінований рейс авіакомпанії Yanair із Барселони. Окрім того застрягли 160 українських туристів, які не можуть вилетіти додому з відпочинку на іспанському острові Мальорка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *