ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти ЛНУ наступного тижня не ходитимуть на пари

Катерина Родак

|

Львівський національний університет імені Івана Франка припиняє навчання до 7 березня через газову кризу. Про це Львівському проталу повідомили у прес-центрі вишу.

 

Як повідомили у прес-центрі, 3 березня відбулося позачергове засідання Ректорату ЛНУ, під час якого прийняли рішення щодо призупинення роботи університету на період 5-7 березня 2018 року. Відповідно до рішення, навчальні заняття, заплановані на 5, 6 та 7 березн, проведуть упродовж весняного семестру 2017/2018 н.р.

В університеті також нагадали, що оскільки 8 і 9 березня є державними вихідними, навчання в ЛНУ не відбуватиметься впродовж усього наступного тижня.

Раніше Львівський портал писав, що до 12 березня призупинено навчання у НУ «Львівська політехніка», до 11 березня – у медичному університеті імені Данила Галицького, до 7 березня – в Українській академії друкарства.

Рішення про припинення навчання виші приймають у зв’язку із рекомендацією МОН та рішенням Кризового комітету при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України про припинення навчання у зв’язку із газовою кризою.

Пізніше у Міносвіти  повідомили, що 5-7 березня усі навчальні заклади працюватимуть за розкладом.

У школах та садках Львова, водночас, прийняли рішення не припиняти у зв’язку з цим навчання, а подавати тепло в навчальні заклади в ощадливому режимі. На Львівщині освітні заклади призупинятимуть навчання, якщо температура у приміщеннях буде нижчою, ніж +16 градусів.

У  “Нафтогазі України” мешканців, які користуються індивідуальним опаленням, закликали економніше використовувати газ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *