ОСТАННІ НОВИНИ

У навчальних закладах Львівщини зупинятимуть навчання, якщо в приміщеннях буде менше 16°

Катерина Родак

|

Львівська ОДА закликала мешканців області зменшити використання газу. Таке рішення прийняли сьогодні, 3 березня, під час скайп-наради  з головами РДА.

 

Згідно повідомлення прес-служби адміністрації, якщо  температура у приміщеннях становитиме менше 16°C, відділам освіти області рекомендували призупинити навчальний процес до 7 березня включно.

Також  теплопостачальним організаціям та установам з індивідуальною системою опалення доручили провести розрахунок температури у будівлях і знизити температуру подачі теплоносія до мінімально можливого рівня.

Окрім того, керівникам районних адміністрацій та адміністрацій міст доручили забезпечити моніторинг температурного режиму житлового фонду та об’єктів соціальної сфери.

Нагадаємо, «Газпром» знизив на 20% тиск надходження газу в Україну. Відтак Міністерство енергетики та вугільної промисловості України рекомендувало  дитячим садкам, школам і вищим навчальним закладам призупинити навчання до 6 березня задля економії газу.

У  Львові прийняли рішення не припиняти у зв’язку з цим навчання, а подавати тепло в навчальні заклади в ощадливому режимі.

Водночас частина державних львівських вишів призупинила навчання у зв’язку із рекомендацією МОН.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *