ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівська залізниця» наростила перевезення вантажів

Омелян Шевчук

|

Впродовж 2017 року Львівська залізниця навантажила майже 27 млн тонн вантажів. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі «Укрзалізниці».

 

У січні-грудні 2017 року регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» навантажила 26 млн 994 тис. 374 тонни вантажів у 449 тис. 933 вагони. Такий показник на 14,4% перевищує результати роботи у 2016 році та становить 103,4% від річного плану.

Раніше Львівський портал повідомляв, що міністр інфраструктури Володимир Омелян повідомив, що за підсумками 2016 року орієнтовна вартість закупівель ПАТ «Укрзалізниця» в компаній народних депутатів України Ярослава та Боглана Дубневичів складала близько мільярда гривень. Окрім того стало відомо, що «Укрзалізниця» накупила бракованих запчастин на 20 мільйонів

Згодом повідомлялося, що зловживаннями Дубневичів в «Укрзалізниці» займеться НАБУ. А тодішній керівник УЗ Войцех Балчун визнав монополію Дубневичів та перевів стрілки на НАБУ, прокуратуру і СБУ.

Після цього НАБУ дали доступ до документів залізниці для розслідування змови з Дубневичами.

Також відбулися обшуки у офісі Дубневичів у Львові. Зокрема стало відомо, що мова про корпорацію КРТ, яка співпрацювала з фірмою, що ухилялась від сплати податків.

Після гучних викриттів Омелян назвав «конфліктом інтересів перебування Дубневича на посаді глави транспортного комітету Ради».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *