ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одному організатору перекриття траси «Львів-Рава-Руська» загрожує тюрма

|

Одному із організаторів перекриття траси державного значення «Львів-Рава-Руська» у селі Гряда Жовківського району загрожує два роки обмеження волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчими Служби безпеки України у Львівській області завершено досудове розслідування стосовно одного із організаторів та активних учасників незаконного перекриття траси «Львів-Рава-Руська».

Нагадаємо, що цей протиправний масовий захід відбувся 29 березня 2017 року та призвів до утворення автомобільного затору, пошкодження елементів благоустрою автодороги, побоїв правоохоронців, що намагались припинити протиправні дії учасників, і суспільного занепокоєння.

Відтак, під час досудового розслідування обвинувачений повністю визнав свою вину у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.293, ч.2 ст.345 КК України.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді 2 років обмеження волі. Досудове розслідування триває і щодо інших учасників акції.

Як раніше повідомляв Львівський портал, Жовківський районний суд Львівської області виніс обвинувальний вирок 24-річному киянину, який у березні 2017 року розповсюджував матеріали із закликами до зміни меж території України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *