ОСТАННІ НОВИНИ

Для будівництва житлового комплексу на Стрийській, 108 видали повний пакет дозволів

|

Замовник будівництва житлового комплексу «Національний» по вул. Стрийська, 108 ТОВ «Будівельна кераміка Львова» отримав повний пакет дозвільної документації для проведення будівельних робіт. Про це Львівському порталу повідомили у Девелоперській компанії «Моя країна», яка супроводжує реалізацію даного проекту.

Зокрема, Державна архітектурно-будівельна інспекція України видала дозвіл на виконання будівельних робіт по вул. Стрийська, 108 у м.Львові. Ще раніше були видані містобудівні умови та обмеження виконкомом ЛМР, декларація про початок виконання підготовчих робіт. Окрім того, замовник будівництва вже отримав необхідні технічні умови на підведення всіх важливих комунікацій – газу, води та електроенергії.

На земельній ділянці на вул. Стрийська,108 за проектом збудують багатоквартирний житловий комплекс з найбільшими у Львові підземним паркінгом та внутрішнім двором, а також дитячим садком.

За словами представника замовника та співзасновника Девелоперської компанії «Моя країна» Тетяни Овчаренко, житловий комплекс «Національний» на Стрийській, 108 стане найвідповідальнішим проектом будівництва житлової та комерційної нерухомості у Львові як по відношенню до покупців, так і по відношенню до міста загалом. Будівництво вестимуть за найвищими стандартами якості та безпеки.

«По-перше, житловий комплекс «Національний» віднесли до найвищої категорії будівництва. Це означатиме, що дотримання всіх вимог при будівництві генпідрядником контролюватиме ДАБІ України. А для клієнтів – це найвищі гарантії безпеки та якості. По-друге, об’єкт матиме найбільший у Львові підземний паркінг і разом з наземними стоянками по периметру буде 600 паркомісць. Таким чином все внутрішнє подвір’я комплексу – а це понад 6 тисяч метрів квадратних, – ми зробимо вільним від машин і облаштуємо дитячими та спортивними мультифункційними майданчиками для безпечного та комфортного відпочинку мешканців. З першою чергою будівництва ми також будуємо дитячий садочок. Велику увагу приділили системі безпеки, безбар’єрному середовищу для маломобільних, енергоощадним технологіям, передбачили систему для підзарядки електромобілів та багато інших умов для безпечного та комфортного життя», – розповіла Тетяна Овчаренко.

Натисніть для збільшення

Як відомо, девелоперська компанії «Моя країна» близько року боролася, аби у Львові втілити інвестиційний проект вартістю 715 мільйонів гривень. Інвестори на власному прикладі відчули, що цей шлях схожий на пекло, якщо ти не в «долі» з Андрієм Садовим.

Забудовники також запросили мера Львова Андрія Садового та головного архітектора міста Юліана Чаплінського разом пройти перевірку на поліграфі.

У червні минулого року після чергової відмови міської влади у наданні містобудівних умов та обмежень на паркані забудови з’явився напис: «Будуємо без хабарів». Однак чиновники Львівської міської ради розцінили це як «незаконну рекламу» і 12 серпня примусово його демонтували. Після цього для Андрія Садового вздовж вул. Стрийської написали: «Проти корупції у Львові». 30 вересня 2016 року, львівська мерія таки дала «зелене світло» будівництву на Стрийській, 108.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *