ОСТАННІ НОВИНИ

Чому Ryanair обрала Україну та як компанію зустріли у Львові

|

Провідна європейська авіакомпанія Ryanair сьогодні, 15 березня, повідомила про свої перші рейси з України, яка стала 34-ою країною для компанії. Наразі оголошено 4 нових маршрути з Києва і 7 нових маршрутів зі Львова, передає Львівський портал.

На прес-конференції у Львові міністр інфраструктури України Володимир Омелян наголосив, що ця авіакомпанія допоможе покращити авіаперевезення в Україні загалом.

«Ryanair втілює мою мрію про те, якими мають бути перевезення в Україні: дешево, комфортно і доступно. Це буде стосуватися і електричок, маршруток, таксі. Тому дуже дякую компанії і вітаю вас з Ryanair в Україні», – сказав Володимир Омелян.

Комерційний директор компанії Девід О’Брайан вважає, що Ryanair буде поширювати співпрацю з Україною, адже це дуже потужна країна з європейською орієнтацією.

«Ми розглядаємо Україну, як країну з надзвичайними можливостями. Львів, як одне з найбільших міст в Україні, попри всі старання Тетяни Романовської має всього 19 європейських маршрутів. Останні 10 років ми розпочали дивись на східні країни Європи і цілком закономірно, що почали придивлятись до найбільшої з них країни, яка має чітко виражену європейську орієнтацію – Україну. Уряд вашої країни забезпечив сприятливу атмосферу відкритості. У мене на значну написано: «Львів відкритий для світу», і можу запевнити, що ця відкритість є надзвичайно суттєвою», – розповів директор Девід О’Брайан.

Керівниця міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького Тетяна Романовська радіє, що її праця дала такі позитивні результати.

«Сьогодні я можу вважати національним святом України. Сьогодні ми вперше вітаємо у нас довгоочікуваного лоукостера – компанію Ryanair. Для мене є великою гордістю, що саме ця компанія є у Львові і що ми перші домовились про співпрацю. Я дуже горда, що українці тепер можуть користуватися квитками низької ціни і отримувати за це високу якість», – поділилась керівник Тетяна Романовська.

Заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак натякнула, що початок співпраці був нелегким, проте це лише дало нові навички для подальшої співпраці.

«Коли розпочалася робота, Ryanair навчила нас згуртовуватися, вибудовувати правильний шлях роботи і лінію до одержання результату. Вони, насправді, багато чого зуміли в нас перебудувати, навчили нас працювати по-новому, по-європейську. Тому я сподіваюся, що наша співпраця, яка сьогодні тільки розпочинається у вигляді їх послуг і нашого споживання, далі буде нас загартовувати і підштовхувати на розвиток. Ласкаво просимо до України і ласкаво просимо до Львова», – додала заступник голови Львівської ОДА.

Нагадаємо, з наступного літа компанія-авіаперевізник Ryanair планує відкрити зі Львова рейси до Італії та Іспанії.

Як купити квиток на сайті Ryanair ми детально описали тут.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *