ОСТАННІ НОВИНИ

У Ryanair відкрили продаж квитків зі Львова. Як їх придбати

Катерина Родак

|

На офіційному сайті та у мобільному додатку компанії Ryanair вже стартували продажі квитків з України. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

Рейси зі Львова до Меммінгена, Айндховен і Лондон Станстед стартують з 29 жовтня, Краків і Вроцлав з 31 жовтня, в Берлін Шенефельд і Будапешт – з 2 листопада.

Ціна, як зазначалося раніше, становить від 19,99 євро за квиток.

Як придбати квиток?

На сайті Ryanair на головній сторінці обираєте напрямок, який вас цікавить. Потім обираєте дату вильоту, що вас цікавить, і  у разі, якщо ви хочете купувати квиток «туди-назад», обираєте дату повернення. Далі клікаєте «Let’s go» і сайт починає пошук рейсів на дату, яку ви зазначили. У разі, якщо на вашу дату вильотів компанія не має, ви зможете обрати найближчий до вказаної вами дати інший день.

Окрім того, якщо вас не влаштує ціна квитка, ви зможете подивитися ціни на квитки у найближчі дні – вони можуть бути значно дешевшими.

Після того, як би обрали переліт, натискаєте «Continue» і вас перекидає на сторінку платних послуг компанії. Тут треба бути уважним і не клікнути чогось зайвого! Вам запропонують додатковий багаж, вибрати місце у літаку, пріоритетну посадку (тобто, аби не стояти у черзі) та інше. Це коштує недешево.

Після того як ви замовили чи не замовили додаткові послуги, ви знову клікаєте «Continue» і вас перекине на сторінку авторизації. Тут вам необхідно зареєструвати свій профіль або зайти через раніше створений.

Після авторизації відкриється віконечко, де треба буде ввести паспортні дані (закордонного паспорта) пасажирів та решту інфгрмації. Наступний крок – обрання способу оплати. Увага: маються на увазі безготівкові методи оплати, нікуди їхати і нести гроші не треба. Після заповнення всіх даних натискаємо Pay Now (тобто “оплатити зараз”).

Після успішної проплати вас перекине на сторінку, де буде вказаний НОМЕР бронювання. Його варто  записати.

Потім перевіряйте свою електронну пошту: туди має прийти підтвердження бронювання. Усе, ви забронювали квиток!

Check-in

Але і це ще не все! За 30 днів до поїздки (можна і за 4 дні, але не пізніше) вам треба повернутися на сайт компанії і «зачекінитись». Це треба зробити, щоб не платити 45 євро за реєстрацію в аеропорту.

Отже, заходимо на сайт  Ryanair і зверху сайту клікаємо «Check in». Там обираємо спосіб ідентифакції і пошуку бронювання: або номер бронювання (отой, який ми записували) та емейл, або номер бронювання і 4 цифри банківської картки та тиснемо «Go».

Далі справа треба клікнути «Check-in now» і поставити  галочки біля імен пасажирів та знову ввести їх паспортні дані. Потім вам знову запропонують платні послуги, і останньому вікні вам стануть доступні ваші Boarding Passes, які треба роздрукувати і з ними їхати в аеропорт. (Також можна зберегти на комп’ютер, аби роздрукувати пізніше)

Додамо, що безкоштовно у літак Ryanairможна брати  одну сумку не більше 55x40x20 см і другу –  не більше 35x20x20 см.

Як відомо, зі Львова компанія-лоукост літатиме у сім міст Європи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *