ОСТАННІ НОВИНИ

Донецький Шахтар офіційно «переїхав» зі Львова до Харкова

|

Футбольний клуб Шахтар підписав договір з ОСК Металіст про проведення всіх домашніх матчів єврокубків, Прем’єр-ліги та Кубку України у Харкові. Угода розрахована до кінця 2017 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі донецького клубу.

Усі витрати з догляду за газоном ОСК «Металіст» візьме на себе «Шахтар». При цьому команда продовжить базуватися в Києві і тренуватися у Святошині.

«Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні є багато вболівальників «Шахтаря». Ми вдячні владі Харкова та області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні «Металіст». Це дозволить нам бути ближчими до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою та гарними результатами», – сказав генеральний директор клубу Сергій Палкін.

У Харкові для вболівальників з Донбасу діятиме знижка 20%.

23 лютого в матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи «Шахтар» на ОСК «Металіст» зустрінеться із «Сельтою» (Віго). За кілька днів після поєдинку з іспанцями «гірники» в межах 19-го туру Прем’єр-ліги прийматимуть у Харкові полтавську «Ворсклу».

Проект «Давай, грай!», який стартував у Львові 2015 року за ініціативою ФК «Шахтар», продовжить свою роботу. У Харкові також планується реалізувати програму розвитку масового футболу для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *