ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівгаз» зняв відео про те, як передавати дані лічильника

|

ПАТ «Львівгаз» створило спеціальний відеоролик, в якому нагадала споживачам про необхідність щомісяця станом на 1 число фіксувати показання лічильника та впродовж наступних 5 днів передавати їх газорозподільному підприємству. У ролику показані найбільш популярні способи, які дозволять передати показання менше ніж за хвилину. Зокрема, як це зробити з допомогою смс-повідомлення, контакт-центру, або через «Особистий кабінет», передає Львівський портал.

львівгаз

На сьогодні у Львівській області приблизно 85% споживачів, які вже мають встановлений газовий лічильник. Вони зацікавлені в тому, щоб кожного місяця вчасно передавати показання лічильників. Це дозволить газовій компанії розрахувати обсяг палива, спожитий за місяць, відповідно до даних їхнього приладу. Для зручності споживачів всього за рік ПАТ «Львівгаз» запровадив щонайменше три додаткових сервіси з допомогою яких можна передати показання приладу без особливих зусиль.

Щоб залучити до використання цих сервісів ще більше споживачів, ПАТ «Львівгаз» запустив соціальний відеоролик.

Додамо, щомісяця різними сервісами підприємсва для передачі показань лічильника користуються щонаймше 100 тисяч споживачів газу Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *