ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати хочуть почути, як нова керівниця розвиватиме аеропорт «Львів»

|

Депутати Львівської облради хочуть заслухати новообраного директора аеропорту «Львів». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

19

За словами депутата від БПП «Солідарність» Володимира Сагана, усім депутатам облради було б цікаво почути нову очільницю і дізнатися, як розвиватимуть надалі аеропорт.

Він нагадав, що 1 грудня на посаду гендиректора призначили Тетяну Романовську.

І водночас додав, що аеропорту не призначали нового очільника протягом року.

«Нам було би цікаво послухати нове керівництво, запросити сюди на сесію, щоби депутати дізналися про стратегію розвитку державного підприємства. Було б цікаво також почути з якими компаніями підписувалися угоди про авіасполучення у рамках проекту «відкрите небо», які заходи розробляються щодо збільшення пасажиропотоку, які заходи передбачені щодо ефективного використання приміщень аеропорту, а також інформацію щодо погашення заборгованостей…», – наголосив Володимир Саган.

Нагадаємо, що львівському аеропорту обрали нового керівника 1 грудня 2015 року. Ним стала Тетяна Романовська.

Як відомо, 18 листопада комісія Міністерства інфраструктури провела конкурсний відбір на посаду керівника аеропорту «Львів». До цього була опублікована інформація про топ-5 кандидатів на керівництво аеропортом «Львів»

Раніше Львівський портал повідомляв, що «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати». А також те, що на летовищі не введено в експлуатацію злітно-посадкову смугу та відключили посадкові системи, які дозволяли літакам сідати у негоду. Про ці та багато інших зловживань читачі можуть прочитати в статтях Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *