ОСТАННІ НОВИНИ

Визначено п’ять кандидатів на посаду керівника львівського аеропорту

|

Міністерство інфраструктури обрало п’ять кандидатів, котрі боротимуться за крісло керівника «Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

аеропорт

Учора, 18 листопада, листопада відбулось засідання постійно діючої Комісії Міністерства інфраструктури,  що розглянула документи та презентації учасників конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького».

Спочатку комісія визначила, що професійним вимогам відповідають дев’ять кандидатів. Вони оголосили свої конкурсні пропозиції, котрі мали виявити найкращих. На думку комісії, найкращі пропозиції висловили Павло Прусак, Олег Горєлов, Олександр Лісовик,Володимир Костенко, Тетяна Романовська. Саме вони продовжать боротьбу за крісло керівника львівського аеропорту.

Нагадаємо, що Міністерство інфраструктури відмовилося провести конкурс безпосередньо у «міжнародному аеропорту «Львів».

Також  Львівський портал" href="http://portal.lviv.ua/">Львівський портал повідомляв, що «дерибан» державних коштів в аеропорті «Львів» продовжують «кришувати». А також те, що на летовищі не введено в експлуатацію злітно-посадкову смугу та відключили посадкові системи, які дозволяли літакам сідати у негоду. Про ці та багато інших зловживань читачі можуть прочитати в статтях Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності та Аеропорт «Львів» у зоні турбулентності – 2. Як вкрасти мільйон (розслідування).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *